Communiceren met een nieuw samengesteld gezin

Communiceren met een nieuw samengesteld gezin?

Dat doen wij via gimme

Communiceren met een nieuw samengesteld gezin is niet evident.

Elke basisschool, sportclub of jeugdbeweging heeft er problemen mee. Hoe kunnen we zowel de moeder als de vader gelijktijdig en gemakkelijk bereiken zonder dat het extra werk vraagt?

Je zou 2 brieven kunnen meegeven met de kinderen. Maar iedereen weet dat dat geen oplossing is. Uiteindelijk moeten beide brieven bij beide ouders geraken.  Je kan alle info centraliseren op de website van de school, of in een Google drive. Maar dan moeten de ouders zelf gaan zoeken. Geef toe... iedereen heeft daar een bloedhekel aan. Het is ook een heel gedoe om zo’n pagina of drive te beheren. Meestal lijkt zo’n webpagina of Google drive na een paar weken meer op een prullenmand. De e-mail adressen verzamelen dan maar? Dat zit al in de goede richting. Maar het probleem met e-mail is dat de berichten terecht komen in de mailbox van de ouders. Nog zo’n Dus dat is ook lastig?

Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Wat zowel de vader als de moeder nodig hebben is een eenvoudig overzicht met enkel de belangrijkste info die ze moeten weten. Die info moet zich beperken tot wat er vandaag en morgen belangrijk is en inzicht geven in de planning voor de komende dagen en weken. e-mail en push berichten zijn belangrijk om de ouders te verwittigen, maar uiteindelijk moeten ze op één pagina terecht komen met een overzichtelijke tijdlijn.

Zo'n platform is gimme!

Gimme brengt alle informatie van de school, sportclub en jeugdbeweging samen. Het enige wat ouders moeten doen is de juiste klas, ploeg of afdeling aanvinken en alle informatie wordt automatisch verzameld op een digitaal prikbord. Samenwerken is écht de enige manier om te communiceren met een nieuw samengesteld gezin.

Heb je graag meer info? Klik op één van de drie links voor meer info.

Basisschool  |  Sportclub  |  Jeugdbeweging

 

Getuigenissen