Ballet Najade communiceert alles via gimme

Inge Delee van ballet Najade was onmiddellijk overtuigd van gimme. Voor hun organisatie waren er geen drempels om gimme op te starten. 

Wat hen overtuigd heeft om gimme te gebruiken voor de oudercommunicatie zijn de evoluties in de samenleving. Hun manier van communiceren is sterk geëvolueerd. Die nieuwe evolutie willen ze omarmen en ten goede gebruiken en GIMME is daar een perfect voorbeeld van... om nu nog alle communicatie naar leerlingen/ouders toe met briefjes allerhande te doen is niet meer van deze tijd (papierverspilling, geen zicht op wie je daarmee echt bereikt enzovoort... )

Wat Inge heel interessant vindt zijn de antwoordstrookjes.

Maar ook de kalender en de snelheid waarmee je een bericht aan specifiek kanaal of alle kanalen de wereld in kan sturen worden goed gemaakt. Ze kunnen als organisatie zien wie de informatie gezien heeft (geen excuus dat mensen niet op de hoogte waren ;)

Inge wil gimme warm aanbevelen. Je kan je hele organisatie & communicatie via GIMME voeren leerlingenlijsten, aanwezigheden, planningen van aktiviteiten, en zoveel meer voor ons werkt het super!

Ook van de app zijn ze bij ballet Najade heel tevreden.

Trainster - Inge Delee