Bij De Krinkelrups hebben de ouders geen excuses meer.

Vòòr de start met gimme was er vooral schrik van “Weer iets nieuw!”

De school was dringend op zoek naar een betere manier om te communiceren zonder briefjes. Net voor we de overstap maakten naar gimme, stuurde de school e-mails en werden er foto’s verspreid via een andere weg. Alles was versnipperd over verschillende systemen.

Op de school maken we heel veel gebruik van de antwoordstrookjes. Wat we ook heel handig vinden is dat alle oudercommunicatie nu in 1 systeem zit, de gimme app, en dat we kunnen zien wie er de brieven allemaal al gelezen heeft. Ouders hebben sinds gimme geen excuses meer, Ik ben nu zeker dat alle ouders de info gekregen hebben.

Ik wil het zeker aanbevelen omdat het heel gebruiksvriendelijk is.

Leerkracht: Peggy Van Landeghem