De Robbert vindt de app heel interessant.

Toen de school met gimme startte besefte ik heel goed dat niet iedere leerkracht even ict-minded is. Maar de duidelijke structuur van gimme zorgde er voor dat iedere leerkracht stap voor stap, zowel beginner als gevorderde in ict, aan de slag kan met gimme.

Ik vind de app heel interessant. Ouders kunnen via de app de brieven openen rechtstreeks op hun smartphone.

Een groot voordeel is dat alle ouders op hetzelfde moment worden ingelicht. Gedaan met papieren strookjes die moeten ingevuld worden. Er wordt meer gecommuniceerd met de ouders dan vroeger. Oudere brieven kunnen we eenvoudig opzoeken en hergebruiken.

De school heeft met gimme een gebruiksvriendelijke oplossing die ook kosten besparend is en op de koop toe gratis.

ICT-Coördinator: Toon Donné