De Zeppelin kan de communicatie voor een stuk automatiseren.

Ik zocht als directeur een systeem dat heel gebruiksvriendelijk was voor de leerkrachten (niet alle teamleden zijn even computervaardig). Ook voor de ouders moest het heel eenvoudig te gebruiken zijn.

Aan deze voorwaarden voldoet gimme. Wij maken nu gebruik van privé kanalen waardoor de ouders enkel de informatie zien die voor hun kind van toepassing is. Er zijn heel veel toepassingen in gimme.

We maken heel veel gebruik van fotoalbums en invulstrookjes.

Wat ik heel handig vind is dat de ouders een herinnering krijgen voor geplande activiteiten en dat iedereen kan terugkijken in het archief waar ze foto’s kunnen vinden. Regelmatig zoeken we brieven opnieuw op om ze te hergebruiken. Een unieke functie die we vaak gebruiken is een brief klaar zetten in de toekomst en de melding uitstellen tot op een zelfgekozen tijdstip. Zo kunnen we de communicatie voor een stuk automatiseren. Wat heel veel tijd uitspaart.

Directeur: Debbie Rooms