GBS Deurne vindt het heel gemakkelijk om aan te geven aan welke activiteit je brief kan gekoppeld worden.

Voor de start was het even aftasten of we genoeg ouders hadden die digitaal werkten. Bij de start hebben we bewust een mengeling gebruikt van nieuwsbrieven en gimme om ouders op de hoogte te brengen en de ouders de keuze gegeven. Na verloop van tijd merkten we dat veel ouders gimme genoeg vonden

Wat ons overtuigd heeft is het gemak om ouders te bereiken en omdat we een collega hadden die graag nieuwe digitale dingen uitprobeert. De meest interessante toepassing is dat je heel gemakkelijk kan aangeven aan welke activiteiten je brieven moeten gekoppeld worden.

Andere grote voordelen zijn de invulstrookjes, de snelheid en de duidelijkheid.

Ik wil gimme aanbevelen omdat ouders met gimme de activiteiten veel makkelijker kunnen bekijken.

Leerkracht: Kanrina Vanroy