De turnleerkracht van OLV School downloadt de antwoorden in excel.

Wat de school aanvankelijk tegenhield is dat er nog een paar ouders zijn die geen internetaansluiting hebben, dat de ouders moesten ingelicht worden en dat ze gimme moesten aanleren.

Maar de papierbesparing is een zeer groot voordeel.

Als turnleerkracht moet ik heel vaak rekenen op de hulp van ouders. Via de antwoordstrookjes kan ik heel snel feedback verzamelen en dat over de klassen heen. De antwoorden kan ik downloaden in een excel en daar van verder verwerken.

Wat ik heel handig vind is dat de brieven kunnen gelinkt worden aan de activiteiten waardoor je ze heel gemakkelijk kan terugvinden, ouders krijgen automatische herinneringen, ik kan supersnel informeren zonder dat het veel werk vraagt en ik zet foto’s en filmpjes online.

gimme is de toekomst.

Turnleerkracht: Rika Van Kerckhoven