VBS Diksmuide heeft de papierlast enorm gereduceerd.

Onze grootste vrees was om ALLE ouders mee te krijgen. De leerkrachten moeten het doen, zij moeten overtuigd zijn dat Gimme ervoor zal zorgen dat een boodschap beter aankomt bij de ouders via gimme dan op papier.

Ondertussen weten we dat de papierlast enorm gereduceerd werd. Er is veel tijdswinst voor secretariaat en leerkrachten, handige antwoordstrookjes en het herhalen van activiteiten via de kalender. De meest in het oog springende toeapassing vind ik de strookjes. Maar ook een overzicht van wie een brief gezien heeft.

Alle ouders krijgen een melding wanneer er iets nieuw is. Dus ze kunnen niet langer zeggen "We hebben het niet ontvangen". Omdat briefjes hergebruikt kunnen worden, gaan we de komende jaren nog meer tijdwinst hebben.

Ik wil gimme warm aanbevelen omdat alles anno 2018 via internet draait. Je moet mee zijn met deze stroming! Het levert je enorm veel tijdswinst op.

Leerkracht: Tjorven Jonckheere