De ouderraad van VBS H. Hart Oud-heverlee stond volledig achter de beslissing.

Ik heb als voorzitter van de ouderraad gimme destijds niet mee opgestart. Het schoolbestuur had de eerste week wat schrik dat ouders moeite zouden hebben met het éénmalig inloggen bij start, maar na enkele dagen bleek dat 99% van de ouders die feilloos hadden gedaan. De enkele ouders die er moeite mee hadden, werden op school geholpen door onze ICT medewerker of secretaresse.

De ouderraad stond volledig achter de beslissing van het schoolbestuur om de communicatie te vereenvoudigen door het gecentraliseerd te doen via een communicatieplatform (gedaan met mails die verloren gaan in inboxen of briefjes die in de boekentassen blijven zitten).

Wat ik super handig vind is dat je brieven kan vasthangen aan activiteiten. Hierdoor kan je heel makkelijk de info terugvinden op de planning daags voor dat de activiteit doorgaat.

Ik ben ook fan van het wekelijks overzicht op zondagnamiddag en de reminders die je daags voor een activiteit krijgt. Een pluspunt is ook dat de ouders zelf hun e-mailadres kunnen veranderen of hun voorkeuren/instellingen kunnen aanpassen.

Voorzitter ouderraad: An-Valerie Basteyns