ledenbeheer

Voeg oudercommunicatie toe aan het ledenbeheer van jullie sportclub

Ledenbeheer is, na training geven, één van de belangrijkste taken in een sportclub.

  • Leden moeten verzekerd worden,
  • lidgeld moet op tijd betaald worden,
  • ze moeten aangesloten worden bij de sportbond,
  • wedstrijduitrustingen moeten besteld worden enz.
  • ...

Allemaal zaken die de secretaris en de rest van het bestuur heel veel kopzorgen en werk bezorgen. Er bestaan vandaag heel veel goede systemen voor ledenbeheer.

Elk systeem dat zich richt op ledenbeheer heeft ook een communicatiemodule om te communiceren met de leden. Maar wat als jullie werking heel veel jeugdspelers heeft? Hoe ga je dan de ouders bereiken? Wanneer de ouders niet betrokken worden bij de werking van de club wordt het heel moeilijk om de jeugdspelers op tijd op de wedstrijd of de training te verwachten. Ouders die zich niet betrokken voelen bij de werking, zijn heel moeilijk in beweging te krijgen. Daar wil gimme verandering in brengen.

Dé aanvulling die jullie nodig hebben op jullie ledenbeheer systeem is gimme. Gimme ontfermt zich enkel en alleen over de oudercommunicatie. 

Gimme wil dat ouders nooit meer moeten zoeken naar briefjes. Niet van de sportclub, niet van de school en niet van de jeugdbeweging.

Zowel ouders als de basisscholen, sportclubs en jeugdbewegingen varen er wel bij.

Elke ouder raadpleegt in één app zijn/haar persoonlijke tijdlijn waarop de planning voor de komende dagen en weken staat. Zowel de info van de basisschool, de sportclub als de jeugdbeweging zijn te zien op één tijdlijn. Alles wat de ouder moet weten staat bovenaan op de tijdlijn. Ouders hoeven nooit meer te zoeken naar briefjes.

Open gimme aan de ontbijttafel. Je ziet meteen dat dochter- of zoonlief laarsjes moet dragen die dag. De sportdag? Oef! Die is volgende week pas. De wedstrijd nu zaterdag? Die is in de namiddag. Oeps! Zondag best vuile kleren meegeven naar de jeugdbeweging. Het is over en doortocht. Alle info zie je staan zonder dat je de boekentas of de sportzak ondersteboven moet draaien.

Basisscholensportclubs en jeugdbewegingen  versterken elkaars oudercommunicatie via gimme. Enkel door samen te werken geraken ouders de briefjes nooit meer kwijt!