Uw website is een eiland

Uw schoolwebsite is een belangrijke bron van info voor de ouders van uw leerlingen. U vertrouwt er op dat dit - aangevuld met e-mail en/of het oude vertrouwde papieren briefje - voldoende is om de ouders bij het schoolleven te betrekken. Maar is dat wel zo? Strikt genomen is uw website een eiland in een oceaan vol eilanden. De ouders moeten hun bootje nemen en uw site vinden. Dat kost moeite, en hardwerkende tweeverdieners met schoolgaande kinderen hebben 's avonds geen zin meer om naar uw site te surfen. Hoogstens checken ze nog even hun e-mail.

Wat doet gimme - het gratis online platform voor communicatie met de ouders? Het stuurt een bootje uit naar de ouders, telkens u een bericht post in het kanaal dat zij volgen (de klas van hun kinderen). M.a.w. zij ontvangen een triggermail met een doorklik die hen rechtsreeks in het bericht op hun gimme-prikbord brengt. Het gimme-bootje brengt de ouders naar uw bericht en u krijgt een mooi overzicht van wie wel en wie niet is meegevaren.

Bovendien kan gimme perfect gesynchroniseerd worden met uw website. Via een link in gimme komen de ouders alsnog op uw website terecht.

Wil u gimme eens testen voor uw organisatie? Vraag een testgimme aan via onderstaand formulier.