Schoolkalender 2018 afdrukken op papier

Ik druk de schoolkalender af op papier

Niet alle ouders zijn even computervaardig. Voor hen is een kalender op papier een goede oplossing. Omdat ik de kalender zowel digitaal wil als op papier maak ik gebruik van gimme.

De schoolkalender 2018 afdrukken? Via gimme kan dat.

Niet alle ouder zijn even computervaardig. Voor hen is het interessant om een overzicht met de schoolkalender 2018 aan de kast te hangen. Maar we kunnen  onmogelijk verwachten dat leerkrachten de schoolkalender meerdere keren gaan overtypen!? Dat vraagt veel te veel werk en is het perfecte recept om fouten te maken. Bij gimme hebben we een hekel aan dubbel werk. Wij willen tijd besparen! Niet verliezen! Dus we hebben daar iets op gevonden.

Heel het schoolteam plant de schoolkalender in in gimme, elke activiteit kan aan de juiste klas(sen) gelinkt worden. De digitale ouders (in de meeste scholen is dat al meer dan 90%) raadpleegt de gimme kalender digitaal. Voor de overige 10% doe je het volgende. 

Link gimme aan een digitale kalender zoals Google Calendar, iCal van Apple of Outlook van Microsoft. 

Vanuit deze programma's kan je heel eenvoudig printen per week, maand of zelfs een planning afdrukken. 

Deze kalenders synchroniseren automatisch met gimme. Indien jullie een aanpassing doen van een activiteit, zullen de gekoppelde kalenders automatisch mee aangepast zijn. Dat betekent geen dubbel werk, minder fouten en meer tijd voor de kinderen.

Omdat het hele team samenwerkt aan dezelfde kalender is het heel moeilijk om fouten te maken.