Alle oudercommunicatie
in één app.

Ouders, basisscholen, sportclubs en jeugdbewegingen
vormen op gimme een grote ouder community.
Samen kunnen we àlle ouders bereiken.

groenvlak.png

Ouders willen overzicht

 
oudercommunicatie-app.png

Ouders hebben geen tijd om te zoeken naar de briefjes van de school, de kalender van de voetbal, het adres van de kampplaats. Waar ze van dromen is 1 overzicht dat alle info van de scholen, sportclubs en jeugdbewegingen samenbrengt. Automatisch. Zonder gedoe.

Welke ouder wil er overtypen? De activiteitenkalender van de dochter overtypen, die van de klas van de zoon overtypen. En dan wordt plots de datum gewijzigd en ben je het vergeten aanpassen. Daar sta je dan als ouder... op het verkeerde uur.

Met gimme is dat verleden tijd. Je vinkt als ouder de klassen, ploegen en afdelingen aan en alle info komt vanzelf. En wanneer er iets nieuw is krijg je een melding.

Wil je weten of je morgen een brooddoos moet meegeven? Kijk gewoon op gimme. De belangrijkste en meest relevante activiteiten staan altijd bovenaan op de planning. Gimme is exact wat een moderne ouder nodig heeft.

 

Organisaties willen alle ouders eenvoudig bereiken.

Om de ouders te bereiken investeren organisaties in hun eigen apps, websites, blogs, mailinglijsten, programmaboekjes, ... . En daar zit het probleem! Ouders hebben geen tijd om voor al hun kinderen verschillende apps, websites, blogs, mailings en programmaboekjes op te volgen. Heel frustrerend. Zowel voor de organisaties als de ouders.

Gimme lost dit probleem op door alle kalenders en brieven samen te brengen in één app. Door onze manier van werken lossen we zowel het probleem van de ouders op, als dat van de organisaties! Ouders hoeven nooit meer te zoeken naar briefjes, en organisaties hoeven nooit meer te investeren in hun eigen oplossing voor oudercommunicatie. Gimme laat basisscholen, sportclubs en jeugdbewegingen samenwerken waardoor ze elkaars oudercommunicatie nog extra versterken. Samen kunnen ze de ouderbetrokkenheid verhogen.

Wil je als organisatie deel uitmaken van een oudercommunity? Dan zit je goed bij gimme.

 
iStock-469962436 (1).jpg

Basisscholen

Zijn jullie een school die ouders wil helpen om de briefjes en activiteiten gemakkelijk terug te vinden? Wacht dan niet langer en zet de briefjes op gimme.

iStock-841880542.jpg

Sportclubs

Heeft jullie sportclub het gehad om steeds weer dezelfde vragen te beantwoorden? Om hoe laat is die match? Gaat de training door? Niet twijfelen. Ze alle info op gimme.

jeugdbeweging.png

Jeugdbewegingen

Ouders en leiding? Het wringt altijd een beetje :-) Laten weten dat de kinderen vuile kleren moeten meebrengen. Dat zou al een eerste stap zijn. De ouders gaan jullie heel dankbaar zijn.

 

Getuigenissen