Slimme briefjes

Met gimme hebben ouders én organisaties alle info altijd op zak.
Zo heeft niemand nog last van verloren briefjes.

Dit is wat ouders willen

Dit is wat organisaties willen

download.gif

Dit is wat ouders willen

 
smartphone2.png

Ouders hebben weinig tijd om op zoek te gaan naar de briefjes van de school, de kalender van de voetbal, het adres van de kampplaats. Wat ze zoeken is 1 overzicht dat alle info van de scholen, sportclubs en jeugdbewegingen samenbrengt. Automatisch.

Nooit meer overtypen. De activiteitenkalender van de dochter overtypen, die van de klas van de zoon overtypen. En dan wordt plots de datum gewijzigd en ben je het vergeten aanpassen. Daar sta je dan als ouder... op het verkeerde uur.

Met gimme is dat verleden tijd. Je vinkt als ouder de klassen, ploegen en afdelingen aan en alle info komt vanzelf. En wanneer er iets nieuw is krijg je een melding.

Wil je weten of je morgen een brooddoos moet meegeven? Kijk gewoon op gimme. De belangrijkste en meest relevante activiteiten staan altijd bovenaan op de planning. Gimme is exact wat een moderne ouder nodig heeft.

download.gif
 

Dit is wat organisaties willen

Ouders hebben een super drukke planning. De meeste ouders zijn tweeverdieners, ze hebben hun eigen hobbies, druk bezette kinderen, ...  Hoe kan je alle ouders bereiken? De enige manier om alle ouders te bereiken is samenwerken. Ouders hebben geen tijd om in een wirwar aan blogs, websites, boekjes, krantjes de info te gaan zoeken. De info van alle organisaties moet op één overzichtelijke tijdlijn staan. Dat is wat gimme doet. Alle info verzamelen en herverpakken op maat van elke ouder. 

 
iStock-469962436 (1).jpg

Basisscholen

Zijn jullie een school die ouders wil helpen om de briefjes en activiteiten gemakkelijk terug te vinden? Wacht dan niet langer en zet de briefjes op gimme.

iStock-841880542.jpg

Sportclubs

Heeft jullie sportclub het gehad om steeds weer dezelfde vragen te beantwoorden? Om hoe laat is die match? Gaat de training door? Niet twijfelen. Ze alle info op gimme.

jeugdbeweging.png

Jeugdbewegingen

Ouders en leiding? Het wringt altijd een beetje :-) Laten weten dat de kinderen vuile kleren moeten meebrengen. Dat zou al een eerste stap zijn. De ouders gaan jullie heel dankbaar zijn.

 

Getuigenissen