Verloren briefjes kunnen grote gevolgen hebben

Gisteren stond er een bericht in de kranten over een jongen die vergeten was een brief van de school aan zijn ouders te geven, waardoor hij dit jaar niet kan deelnemen aan een belangrijke gebeurtenis in zijn leven.

Helaas gaan papieren briefjes vaak verloren en ook van e-mails bent u niet zeker dat ze gelezen worden door de ouders (de leesbevestiging die u eventueel vraagt is relatief, want de bestemmeling moet eerst het e-mailbericht openen en dan zelf de leesbevestiging aanklikken).

Wenst u zekerheid omtrent de berichten die u naar de ouders stuurt? Dan moet u eens overwegen om gimme te gebruiken. gimme is een gratis online platform om met de ouders van leerlingen te communiceren. In tegenstelling tot gewone e-mail, geeft gimme u absolute leesbevestiging. De server van gimme toont u zwart op wit wie van de ouders uw berichten opent of niet.

Geen verloren briefjes meer, geen e-mails waarvan u niet weet of ze gelezen worden. Zo kunt u drama's zoals dat van die onfortuinlijke leerling voorkomen.

Overtuig uzelf. Vraag een testgimme aan.