professioneel communiceren met ouders

Professioneel communiceren met ouders?

Dat doen wij via de oudercommunicatie app van gimme.

 

Communiceren met ouders moet véél beter.

Alle basisscholen, sportclubs en jeugdbewegingen hebben hun eigen manier om de ouders te bereiken. En daar wringt het schoentje! Organisaties moeten samenwerken om te communiceren met ouders. 

We kunnen onmogelijk verwachten dat ouders van elke organisatie een app installeren, 3 websites bezoeken, 2 blogs opvolgen, facebook checken en 100 e-mails bekijken van alle organisaties waar hun kinderen actief zijn. Geen wonder dat ouders soms laarsjes vergeten mee te geven voor die uitstap naar de boerderij, of aan een lege sporthal staat omdat er die avond geen training was.

Wat ouders vragen is een platform dat alle info van de organisaties van hun kinderen samenbrengt op één overzichtelijke tijdlijn. Zo'n platform is gimme!

Gimme brengt alle informatie van de basisschool, sportclub en jeugdbeweging samen. Het enige wat ouders moeten doen is de juiste klas, ploeg of afdeling aanvinken en alle informatie wordt automatisch verzameld op een digitaal prikbord. Samenwerken is een must om goed te communiceren met ouders.

Geloof jij ook in onze aanpak? Klik op één van de drie links voor meer info.

Basisschool  |  Sportclub  |  Jeugdbeweging

 
 
 

Getuigenissen