Samenwerking Rapport Online - Gimme

gimme zoekt continu naar manieren om jullie niet alleen te helpen bij betere oudercommunicatie maar ook om deze gemakkelijker te kunnen voeren. En dat zowel qua gebruiksgemak binnen gimme zelf als in de toegang naar gimme. Daarom bieden we vandaag al de verschillende leervolgsystemen en administratiepakketten die scholen gebruiken de mogelijkheid om desgewenst rechtstreeks naar gimme door te linken. 

De toekomst van succesvolle automatisatie en technologiegebruik ligt ons inziens immers in het naadloos combineren van verschillende gespecialiseerde oplossingen, zoals gimme inzake oudercommunicatie. 

Vandaag zijn we dan ook blij dat Rapport-Online, het online leerlingvolgsysteem voor de kleuter- en lagere scholen, voor oudercommunicatie een directe link zal voorzien naar gimme. 

Op die manier zullen de leerkrachten, directies en secretariaatsmedewerkers die Rapport-Online gebruiken, vanaf vandaag binnen dezelfde omgeving ook ineens toegang verkrijgen tot gimme zonder opnieuw te moeten uit- en aanloggen.

Klik hier om naar de website van Rapport Online te surfen.

Vorige
Vorige

Samenwerking Toolbox-gimme

Volgende
Volgende

Nu ook op gimme via Bingel